hahaha nie la keje budak2 kelas aku apabila boring kat kelas , diowrg semua akan lepak diperpustakaan tapi kami bukan la suka bace buku , kami lepak sana just nak kacau owrg atau tgok tb kat situ hahah . kadang2 tu tidur kat PSS tu hahaha . oke lah tu dari pada kacau cikgu kat kelas . kalau nak tahu lagi budak2 nie semua tahun still Ppu Gigih tau ialah sapa tak sayang kelas sendiri kot . kepada palajar yang nak sangat pegi kelas E-vok moga suroh jumpa aku hahahah . kowrg semua nomu nomu gempak la .

No comments:

Post a Comment