firstly aku nak cakap HAPPY BITHDAY untuk umi aku Nurhidah ismail .
yang selama ini menjaga aku . hari nie mak aku belanje makan kat HR Steak House ,
tempat nie budak2 bilik aku pernah pergi , tpi aku ajak makan pegi .
temapt die tak ade laa mahal mana , boleh laa .
makan die tip top beb , sedap and servis die cepat beb , tak payah tunggu lama sangat .
tempat die kat Kg.Baru tak ade jauh mna laa .
lastly aku nak ucap terima kasih kepada mak aku sbb belanje makan , 
sepatutnye birthday mak aku , aku lah kena belanje , tpi tak keje lagi nak wat macam mna ,
okee , aku harap umi panjang umor , AMIN .

No comments:

Post a Comment